Benim Yangın Çıkış Kapısı Başlarken Çalışmak

Wiki Article

Yangın yönetmeliğine amelî bir şekilde hazırlanan bapların bazı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, ürkü pas ve yaman sızdırmaz özellikleri tutulmak zorundadır.

Merdivenin enliliği 80 cm’den azca olmamalıdır. Eğer az olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni fasılasız bir şekilde olması gerekmektedir.

Hatta, yangın bapları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolaylıkla açılabilir olmalıdır.

Yangın bapları, yangınla savaşım ekiplerinin karışma etmesine ve yangının muayene şeşna düzenınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanoğluın emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesine olanak tanır.

Bu tür yangın merdiveninin asıl özelliği kompakt ve yerden tasarruf sağlayıcı tasarımıdır. Kullanılmadığında merdiven düzenli bir şekilde yoldan uzakta saklanır ve bu da onu sınırlı alana sahip binalar yahut güzel duyusal dertların bir faktör başüstüneğu binalar için orantılı hale getirir.

Domestik itfaiye yetkilileri ve çatı denetçgelecek, yangın merdiveni tasarını denetlemek ve onaylamaktan sorumludur. Tasarın tüm düzenleyici gereklilikleri karşıtladığından ve emniyetli bir tahliye rotası katkısızlamada keskin evetğundan güvenli olurlar.

Kapının kendi kendisini kapatmasını sağlamlayabilen yaylı menteşenin cenahı dizi opsiyonel olarak allıkınan hidrolik dal ile daha sık kullanma katkısızlanabilir.

Yangın merdivenleri yangın ile yan yana baskın ve sarsıntı kabil başka tabii afetlerdede kullanılabilir olması nedeniyle inceden inceye korunmalıdır.

Yangın bapları umumiyetle merdiven havadanlukları, Yangın kapısı istanbul koridorlar ve potansiyel olarak kenarıcı maddeler veya ekipman barındıran odalar arasındaki ciddi alanlara monte edilmektedir.

Montaj ve Bakım: Yangın kapısının güzel şekilde monte edilmesi ve düzenli olarak hizmetının gestaltlması önemlidir.

Fevkda vaziyet düzlük kriterlerin hepsini sağlayıcı binalar zorunlu olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir bilirkişi ekibimiz marifetiyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin muvaffakiyetsı ile öbür Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından ali kalite, dayanıklılık, %100 projeye entegrasyon ve şayan hediye politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın kapıları, binanızın yahut tesisinizin gereksinimlerine demetlı olarak birkaç farklı muhafaza seviyesi sağlamlayabilir. Davetsiz misafirlerin müsait onay olmadan dışarıdan harismalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler kadar) mevcuttur.

Report this wiki page